Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Näringslivets Dag växer med fler priskategorier

Näringslivets Dag i Piteå inbjuder även i år allmänheten att nominera företag i de olika priskategorierna. Nytt pris för i år är Årets Varumärke som delas ut i samarbete med Helikopter Brand Design. Vi har även en ny prisutdelare för Årets Småföretagare som är Let’s Display.

-Jag tycker det är väldigt positivt att alla kommuninvånare har möjlighet att nominera sina kandidater. Jag hoppas att alla tar chansen, säger näringslivschef David Sundström. Näringslivet och våra företag är något som angår oss alla så jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att nominera.

Näringslivets Dag hålls i år den 10 november på Pite Havsbad. Och det är ett evenemang som vuxit år från år, både vad gäller deltagare och antalet priser. I år kommer totalt sju priser att delas ut till de Piteföretag och näringslivsprofiler som utmärkt sig särskilt.

-Det märks att Näringslivets dag har blivit en angelägenhet för hela kommunen och att vi får bra stöttning från både partners och sponsorer, säger Helene Ljungstedt, projektledare för evenemanget. Förutom kvällens gala blir det också en dagsaktivitet med spännande besök på företag i Piteå och en inspirationsföreläsning med hemlig gäst i samband med lunchen.

Nominering i de olika priskategorierna: Årets Företagare, Årets Nya Innovativa besöksanledning, Årets Småföretagare, Årets Ledare, Årets Varumärke och Årets nya Entreprenör görs via Näringslivets Dag i Piteå:s hemsida. Senast den 4 september ska nomineringen vara gjord och därefter är den en jury för varje pris som utser dem som nomineras. Det sjunde priset är årets UF-företag. Där görs nominering på ett annat sätt och vinnaren utses efter att UF-företagen får genomföra en pitch.

Ämnen

Regioner


Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Granne med Sveriges riviera och ett stenkast från fjällen. Välkommen!

www.pitea.se