Gå direkt till innehåll
David, Andreas och Jonas Wiklund utnämndes till Årets företagare 2021 under Piteå Business Awards.   Foto: Mikael Sundkvist/P-town
David, Andreas och Jonas Wiklund utnämndes till Årets företagare 2021 under Piteå Business Awards. Foto: Mikael Sundkvist/P-town

Pressmeddelande -

Festlig gala när näringslivspriser delades ut

Festlig inramning, förstklassig underhållning, hög stämning i publiken och nöjda pristagare. Så kan Piteå Business Awards sammanfattas som gick av stapeln under fredagskvällen. Sju priser delades ut i lika många kategorier för att hylla det lokala näringslivet, som tillför Piteå livskraft, utveckling och attraktivitet.

Det var en efterlängtad comeback av Piteå Business Awards, som äntligen kunde genomföras på plats efter två år som digitala evenemang. Runt 400 personer medverkade under galakvällen.

Kvällen inleddes av Piteå kommuns näringslivschef Nicklas Larsson och kvällens konferencier Li Skarin som guidade publiken mellan maträtter, prisutdelningar och underhållning.

- Det är fantastiskt kul att träffas efter dessa år, att se glädjen och uppskattningen bland alla som är här. Hur man jublar åt alla nominerade och alla pristagare - det värmer i hjärta, säger Helena Stenberg, kommunstyrelsens ordförande.

- Vi har ju sett hur företag kämpat och jobbar hårt under pandemin. Många har varit sjuka, jobbat hemifrån, ställt om och hittat nya lösningar under de senaste åren. Jag är djupt imponerad av Piteås näringslivs livskraft, säger Nicklas Larsson, näringslivschef.

På scenen varvades prisutdelningarna med artister som Chris Gera, Justina, Mica Juuso och The Chickpeas Band. Även DJ Niva hade en viktig roll för kvällen puls och stämning.

Pristagarna i de olika kategorierna möttes av jubel, framför allt Wibax som mottog priset för Årets företagare inför stående ovationer. Se bifogad fil för samtliga vinnare och motiveringar.

Om PIteå Business Awards
Piteå Business Awards är en hyllning till hela Piteås näringsliv. För företagens drivkraft, insatser och engagemang. En salut för den kreativitet som finns i det lokala näringslivet.

Det är en kväll när vi lyfter goda förebilder, glädja oss åt framgångarna och samtidigt skapat nya kontakter för ett fortsatt utvecklande av Piteå.

Piteå Business Awards (tidigare Näringslivets pris) anordnas i samverkan mellan Piteå kommun och Företagarna, Nolia AB genomför eventet.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Granne med Sveriges riviera och ett stenkast från fjällen. Välkommen!

www.pitea.se

Kontakter

Nicklas Winblad von walter

Nicklas Winblad von walter

Näringslivschef Näringsliv, företagsfrågor 072-465 58 94 pitea.se Näringsliv på pitea.se