Gå direkt till innehåll
Vård i Piteå har utsett personalen på Munksunds gruppboende till årets handledare

Pressmeddelande -

Vård i Piteå har utsett personalen på Munksunds gruppboende till årets handledare

Personalen på Munksunds gruppboende är utsedd till årets handledare av Vård i Piteå, tidigare Vård- och omsorgscollege. En överraskad personalgrupp uppvaktades av representanter från Piteå kommun och Region Norrbotten och fick ta emot tårta, blommor och diplom.

Varje år har elever som studerar Vård- och omsorgsprogrammet på Strömbackaskolan och personal i socialtjänstens och regionens verksamheter möjlighet att nominera årets handledare. I år föll valet på personalen på Munksunds gruppboende. Unikt för i år är att en hel grupp blev nominerade och utsedda till Årets handledare.

Motiveringen lyder:

”Personalen visade enastående anpassningsförmåga och pedagogisk skicklighet genom att anpassa utbildningen till elevens lärbehov. De uppmuntrade aktivt till experimenterande, vilket främjade lärandet. Deras vänlighet och välkomnande attityd skapade en positiv miljö. Dessutom visade de stor respekt för vårdtagarens individuella behov och uppvisade kreativitet i att hitta och dela lösningar, vilket säkerställde konsekvent vård.”

Det uppskattade besöket firades med kaffe, tårta och fina samtal tillsammans med Per Boman, rektor, Vård- och omsorgsprogrammet, Strömbackaskolan, Peter Sandberg, Region Norrbotten och Annika Risberg, socialtjänsten Piteå kommun.

Kontakt:
Annika Risberg, Utvecklingsledare socialförvaltningen
Annika.Risberg@pitea.se
0911- 69 68 65

Ämnen

Kategorier

Regioner


Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Granne med Sveriges riviera och ett stenkast från fjällen. Välkommen!

www.pitea.se