Gå direkt till innehåll
Pitebor får fortsatt möjlighet att låna årskort till PIF:s dam- och herrmatcher i fotboll.
Pitebor får fortsatt möjlighet att låna årskort till PIF:s dam- och herrmatcher i fotboll.

Pressmeddelande -

Succén tillbaka - Låna årskort till PIF:s hemmamatcher på Stadsbiblioteket

För andra året i rad kan pitebor, tack vare samarbetet mellan Piteå stadsbibliotek, Piteå IF herrar samt Piteå IF damfotbollsförening och Piteå IF, se Piteålagens hemmamatcher helt kostnadsfritt. Föreningarna har i år skänkt årskort för utlåning på biblioteket, sex för dammatcherna och sex för herrmatcherna.

- Vi tycker att det gick så bra i fjol och vill gärna fortsatt ge våra låntagare möjligheten att se fotboll av högsta klass, säger Johan Söderberg, bibliotekschef, Piteå kommun.

Även Jens Hedström, marknadsansvarig på Piteå IF, ser positivt på beskedet.

- Det känns fantastiskt att vi kan fortsätta erbjuda möjligheten för alla människor att få uppleva känslan att se bra fotboll live. Detta är en del av vårt projekt Samhällsvinsten vars syfte är att göra Piteå till en ännu bättre kommun att leva i, säger Hedström.

Första hemmamatcherna på LF Arena är 31 mars för herrarna och damerna 14 april. Initiativet kommer från PIF herrar och projektet Samhällsvinsten.

Så lånar du korten till matcherna

Du som låntagare ska vara minst 18 år och ha ett bibliotekskort. Det är helt kostnadsfritt och du kan hämta ut två årskort per gång. Det finns totalt 12 årskort, sex till dammatcherna och sex till herrmatcherna. De blir tillgängliga veckan innan match och kan inte bokas i förväg. Årskorten kan lånas ut på ditt bibliotekskort i maximalt 7 dagar för att du ska hinna se en match.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Granne med Sveriges riviera och ett stenkast från fjällen. Välkommen!

www.pitea.se

Relaterat innehåll