Gå direkt till innehåll
Olivia Eklund är utsedd till årets handledare, här tillsammans med eleven Rawen Khaled som nominerat henne. Foto: Ewa Karlsson-Sjölander
Olivia Eklund är utsedd till årets handledare, här tillsammans med eleven Rawen Khaled som nominerat henne. Foto: Ewa Karlsson-Sjölander

Nyhet -

Vård och omsorgscollege har utsett Oliva Eklund till årets handledare

Varje år har elever som studerar Vård- och omsorgscollege på Strömbacka skolan och personal i socialtjänstens och regionens verksamheter möjlighet att nominera årets handledare. Utmärkelsen i år går till Oliva Eklund som arbetar som undersköterska på Berggården i Piteå kommun.

Det är eleven Rawan Khaled som har nominerat Oliva Eklund till Årets handledare 2022 med följande motivering:

Olivia förtjänar denna utmärkelse som tack för allt hon gett eleverna under APL-perioden. Olivia är pedagogisk och skicklig och ger tydliga konkreta råd till eleverna. Det gör att hon skapar ett bra arbetsklimat där eleverna utvecklas och trivs på sin APL.
Hon är en jättebra arbetskamrat och kan bemöta alla sorters människor i sitt yrke som gör att man blir både glad och trygg i hennes närvaro.

Representanter från Region Norrbotten och Piteå kommun överraskade Olivia med beskedet på Berggården i slutet av maj. Hon uppvaktades med blommor, tårta och diplom. På plats från Region Norrbotten var Peter Sandberg, ordförande Vård- och omsorgscollege Piteå. Från Piteå kommun medverkade Ewa Karlsson Sjölander, verksamhetsutvecklare, Socialtjänsten, Anneli Lindström ämneslärare Vård- och omsorgscollege och eleven Rawan Khaled.

Kontaktpersoner:

Ewa Karlsson Sjölander
Verksamhetsutvecklare, Socialtjänsten
Telefon: 0911-69 65 78
E-post: Ewa.KarlssonSjolander@pitea.se

Catharina Marklund
Enhetschef, Bemanningsenheten, Socialtjänsten
Telefon: 0911-69 62 99
E-post: Catharina.Marklund@pitea.se

Ämnen

Kategorier

Regioner