Gå direkt till innehåll
Paltkupongen hittar du i annonser i PT och i jubileumstidningen Piteå 400 år
Paltkupongen hittar du i annonser i PT och i jubileumstidningen Piteå 400 år

Nyhet -

Fler kuponger att hämta ut för paltsugna firare av Piteå 400 år

Det finns de som ännu inte kommit över paltkupong för jubileumsfirandet 12 maj, med världens största paltkalas och livesänd underhållning. Nu råder Piteå 400 år bot på det genom att placera ut ytterligare 1000 exemplar av jubileumstidningen där paltkupongen ingår. Kupongen finns också i helsidesannons i Piteå-Tidningen lördag 8 maj och måndag 10 maj.

Som en del i jubileumsfirandet på födelsedagen 12 maj anordnas världens största paltkalas där du kan hämta ut palt mot en kupong. Kupongen ingår i jubileumstidningen som kommit hem till många brevlådor. De som inte får reklam i brevlådan har kunnat komma över kupongen på andra sätt.

Annons i Piteå-Tidningen

I Piteå-Tidningen lördag 8 maj och måndag 10 maj finns en helsidesannons för firandet där paltkupongen finns med. Klipp ut, ta med till butik och byt till palt.

Tematidningen Piteå 400 år
Hämta ditt exemplar av Affärstidningen Näringsliv med temat Piteå 400 år. 1 000 nya exemplar är utplacerade på två platser:

  • Turistcenter - hämtas i foajén med öppettider 06.30-17.30
  • Stadshuset - öppet 08.00-17.00

Tidningen har även placerats ut på bland annat på hotell, restauranger, caféer, delikatessbutiker, stora arbetsplatser, livsmedelsbutiker, bensinstationer, biblioteken och Studie Acusticum. 

Det är bara hämta ditt ex av tidningen, klippa ut kupongen och hämta ut palt i någon av butikerna som lämnar ut jubileumspalten. För att hålla nere risken för matsvinn har vi valt ut ett antal butiker på strategiskt placerade platser i Piteå kommun där ni kan hämta ut palten.

Butiker: ICA Kvantum / Stora Coop / ICA Nära Norrfjärden / ICA Supermarket Bergsviken / Sigvards Livs, Sjulsnäs / ICA Nära, Olofssons Lanthandel, Lillpite / ICA E-Fyren Jävre

    Nu laddar vi för födelsedagsfesten onsdag 12 maj!

    Kontakt
    Roger Norén, ansvarig jubileumsfesten, telefon 0911-69 64 28, e-post roger.noren@studioacusticum.se

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner