Gå direkt till innehåll
isbanan

Bild -

isbanan

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
800 x 338, 67,3 KB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Relaterat innehåll

Isen har vuxit till sig bra och den populära isbanan på Nördfjärden har öppnat för allmänheten. Foto: Piteå kommun

Piteås populära isbana öppnar

Nu är den populära isbanan på Nördfjärden öppen för allmänheten - en uppskattad och välbesökt attraktion i Piteå. Markeringarna har satts upp och isen har växt sig tillräckligt tjock för att det ska vara tryggt och säkert att bege sig ut till fots eller på skridskor.

Isbanan bjuder på härliga promenader, spark- och skridskoturer under säsongen.

Isbanan i Piteå öppnar tidigt med ny sträckning

Fredag 24 november öppnade den populära isbanan på Norrstrand - en uppskattad och välbesökt attraktion i Piteå. När arbetet med banan startade gav väderförhållandena en del utmaningar. Tack vare initiativrik problemlösning med delvis ny sträckning av isbanan välkomnas nu piteborna ut på isen – arbetet med att skapa jämnare skridskois fortsätter.