Gå direkt till innehåll
Covid 19 800x600.jpg

Bild -

Covid 19 800x600.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
800 x 600, 40,4 KB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Relaterat innehåll

Bemanningsläget är ansträngt med stor frånvaro bland personal inom förskola och skola.

Ansträngt pandemiläge i förskola och skola – öppettiderna begränsas i förskola och fritidshem

Situationen i förskolan och skolans verksamheter är nu så ansträngd på grund av pandemin att skolchefen beslutat att begränsa öppettiderna i förskola och fritidshem för att klara bemanningen. Beslutet gäller i första hand från 31 januari till och med 11 februari, men kan förlängas. Bemanningsläget utvärderas kontinuerligt och skulle de förbättras under perioden upphävs beslutet.

Klasserna VF1A och VF1B på Strömbackaskolan går över till distansundervisning 26-28 januari.

Två klasser på Strömbackaskolan går över till distansundervisning

På grund av att en stor andel av berörda lärare är frånvarande, med koppling till Coronaviruset, är det organisatoriskt svårt att bedriva verksamheten. Därför beslutar nu skolchef Malin Westling att tillfälligt stänga undervisningen i skolans lokaler för VF1A och VF1B på Strömbackaskolan. Klasserna går över till distansundervisning 26 - 28 januari.