Gå direkt till innehåll
Annika Nordstrand kommer från den 1 maj i år att ta över jobbet som förvaltningschef för kultur, park och fritidsförvaltningen. Foto: Privat.
Annika Nordstrand kommer från den 1 maj i år att ta över jobbet som förvaltningschef för kultur, park och fritidsförvaltningen. Foto: Privat.

Pressmeddelande -

​ Ny förvaltningschef för kultur, park- och fritidsförvaltningen

Annika Nordstrand kommer från den 1 maj i år att ta över jobbet som förvaltningschef för kultur, park- och fritidsförvaltningen. Hon ersätter Mona Lundström som går i pension. Annika kommer närmast från Region Norrbotten, där hon jobbat som chef för Folkhälsocentrum.

- Vårt fokus har varit att hitta en person med ett ledarskap som bygger på tillit. Annikas långa erfarenhet inom folkhälsoområdet passar bra in i de frågor som kultur, park och fritidsförvaltningen jobbar med, säger Ylva Sundkvist, kommunchef. 

Annika är 52 år gammal och bor i Piteå sedan många år tillbaka, men är född i Dalarna. Sen barnsben har hon ett stort intresse av idrott och har jobbat med folkhälsofrågor på Region Norrbotten de senaste 13 åren, varav de sista åtta som chef.

-Jag ser mycket fram emot det nya jobbet med att arbeta i en kreativ verksamhet, som både ska främja hälsan hos dem som redan bor i Piteå men också kan locka fler människor till Piteå. Piteå kommun satsar på mänskliga rättigheter, barnens rättigheter, jämställdhet och mångfald. Jag gillar när det finns en framåtanda och vill gärna vara en del av det arbetet, säger Annika Nordstrand. 

Fritiden ägnar hon helst till att göra roliga saker med familjen. De tillbringar gärna tid utomhus i naturen, i trädgården vid stugan eller på en skidtur. Annika gillar också att läsa böcker, laga mat och gå på en och annan konsert.

Kontaktuppgifter:
Annika Nordstrand: 070-5272419

Ämnen

Kategorier

Regioner


Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Granne med Sveriges riviera och ett stenkast från fjällen. Välkommen!

www.pitea.se